Le Refuge
des Brasseurs

Commercial

Renovation

The Refuge des brasseurs is the result of a spectacular renovation project that consisted of revamping an existing commercial space. The new design was by our team. The intuitive young owners completely entrusted our team with the project. The Refuge’s atmosphere is unmatched, with warm wooden hues that make visitors feel welcome and set the mood for a good home brew near the Université de Sherbrooke.

2-Le Refuge des Brasseurs : Construction Vincent : rénovation commerciale : Design3-Le Refuge des Brasseurs : Construction Vincent : rénovation commerciale : Design4-Le Refuge des Brasseurs : Construction Vincent : rénovation commerciale : Design5-Le Refuge des Brasseurs : Construction Vincent : rénovation commerciale : Design6-Le Refuge des Brasseurs : Construction Vincent : rénovation commerciale : Design7-Le Refuge des Brasseurs : Construction Vincent : rénovation commerciale : Design